پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند

ثبت نام مسابقات قرآن و عترت

شرایط و ضوابط ثبت نام  در بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی )بخش کتبی و شفاهی(

مسابقات سراسری قرآن و عترت برابر با سنوات گذشته در دو بخش کتبی(ویژه اساتید و دانشجویان) و بخش شفاهی(ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان) برگزار می گردد.
زمان ثبت نام و شرکت در مسابقات از تاریخ 98/07/30 لغایت 98/09/15 می باشد. علاقه مندان به شرکت در مسابقات می توانند با مراجعه به سایت واحد (ثبت نام اینترنتی) و یا
مراجعه به طبقه دوم ساختمان ولایت، معاونت دانشجویی و فرهنگی (اداره کل فرهنگی و اجتماعی) اقدام نمایند.

تاریخ برگزاری مسابقات:
زمان برگزاری بخش کتبی متعاقباً اعلام خواهد شد.

هر داوطلب می تواند در هر یک از بخش های کتبی و شفاهی صرفاً در یک رشته ثبت نام نماید.

جوایز و امتیازات مسابقات:
به نفرات اول تا سوم هر رشته جوایز نقدی در قالب کارت هدیه به همراه لوح تقدیر اهدا می گردد
اساتیدی که موفق به کسب حداقل 70 در صد امتیاز شوند می توانند از امتیاز ارتقاء فرهنگی برخوردار گردند.

دانشجویانی که موفق به شرکت در آزمون پایانی شوند، در صورتی که در سال تحصیلی 99-98 (نیمسال اول، دوم و یا ترم تابستان) یکی از دروس معارفی و عمومی را انتخاب نموده باشند، 2 نمره درسی به یکی از دروس معارفی یا عمومی ایشان اضافه می شود.
نفرات برتر مسابقات به مراحل استانی راه می یابند

رشته ها و منابع مسابقات بخش کتبی:

منابع و رشته امتحانی بخش اساتید منابع و رشته امتحانی بخش دانشجویان

ترجمه و تفسیر قرآن کریم (سوره مبارکه زمر)

مفاهیم نهج البلاغه

سیره معصومین(ع) ترجمه و تفسیر قرآن کریم (کتاب با قرآن خوشبخت شوید، فصل اول تا صفحه 119)
   ترجمه ادعیه و زیارات (زیارت عاشورا)
   نماز

احکام

زندگانی پیامبر(ص)
  صحیفه سجادیه (کتاب عرفان اسلامی، فصل 14 تا پایان فصل 18)
  قرآن به زبان انگلیسی
  سبک زندگی اسلامی (کتاب حماسه حسینی3 فصل اول تا صفحه 189)

رشته و منابع مسابقات بخش شفاهی:

منابع و رشته امتحانی بخش کارکنان                        منابع و رشته امتحانی بخش اساتید     منابع و رشته امتحانی بخش دانشجویان
حفظ قرآن کریم 5 جزء                    حفظ قرآن کریم 5 جزء  حفظ قرآن کریم 5 جزء
حفظ قرآن کریم 10 جزء حفظ قرآن کریم 15 جزء حفظ قرآن کریم 10 جزء
حفظ جزء 30 قرآن کریم حفظ جزء 30 قرآن کریم حفظ جزء 30 قرآن کریم
قرائت قرآن کریم تحقیق حفظ کل قرآن کریم حفظ کل قرآن کریم
قرائت قرآن کریم ترتیل قرائت قرآن کریم تحقیق قرائت قرآن کریم تحقیق
  قرائت قرآن کریم ترتیل حفظ قرآن کریم 20 جزء
    قرائت قرآن کریم ترتیل
    تواشیح
    اذان
    دعاخوانی

رشته های تواشیح ،اذان و دعاخوانی می بایست در زمان برگزاری مسابقه فایل صوتی خود را در قالب لوح فشرده ارائه نمایند.

تهیه منابع آزمون بخش کتبی:
علاقه مندان می توانند منابع هر یک از رشته های امتحانی را از طریق فایل PDF قرار داده شده بر روی عناوین رشته ها دانلود کرده و استفاده نمایند.

در صورت هرگونه سوال و یا مشکل احتمالی در روند ثبت نام با شماره تماس46888340و یا 46896000 داخلی 7089 یا 7155  تماس حاصل فرمائید.