پورتال سازمانی

گزینش

مدیر گزینش : آقای مجید شفیعی

اهداف و وظایف گزینش :

ایجاد فضای سالم آموزشی و تربیت نیروهای آموزشی از دستاورد های مهم دانشگاه آزاد اسلامی است. در راستای منویات مقام معظم رهبری ، دانشگاه آزاد اسلامی در تثبیت ارزشهای معنوی و اسلامی انقلاب پیشگام بوده و این شجره طیبه و نهاد مقدس جهت استقرار فرمایشات معظم له به لحاظ اسلامی کردن دانشگاه ها و تربیت نیروهای متخصص و متعهد به انقلاب اسلامی گام های موثری را برداشته است. امروز جذب اساتید صالح و شایسته و پذیرش دانشجویان تلاشگر در عرصه علم و دانش و توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی و کیفی سازی این مجموعه عظیم از اولویت های اصلی دانشگاه بوده که این امر جز با ایجاد فضای سالم و تربیت نیروهای ارزشی و وفادار به نظام و انقلاب و رهبری میسر نمی باشد.

یکی از دارایی های مهم هر سازمانی نیروی انسانی آن است که به ویژه در عصر حاضر از اهمیت خاصی برخوردار بوده و نیز نقش فراوانی در تعالی و پیشرفت آن سازمان دارد در نتیجه دفتر گزینش در هر سازمانی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار و وظایف زیر را به عهده دارد:

-  پاسخ کلیه استعلام های بعمل آمده از طرف گزینش سازمان مرکزی دانشگاه در مهلت تعیین شده.

-  پاسخ به استعلام هایی که از ناحیه گزینش های سایر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی و یا ارگانهای مختلف انجام می گیرد با هماهنگی سازمان مرکزی.

-  اقدام به تحقیق در مورد افراد اعم از اساتید ، کارکنان و دانشجویان و انعکاس آن به دفتر مرکزی گزینش دانشگاه.

-  انجام تحقیقات لازم در زمینه افراد معرفی شده به گزینش و اظهار نظر پیرامون صلاحیت آنها با رعایت موازین شرعی و ضوابط مصوب.

- گزارش عملکرد اساتید شامل نحوه تدریس و صلاحیت عمومی آنان جهت صدور رأی قطعی از سازمان مرکزی.

5.7.4.0
    گروه دورانV5.7.4.0