۱۳۹۸/۰۸/۱۶
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس
انتخاب داوران بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت از مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۹
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: «برخی از داوران انتخاب شده در بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت از مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی بودند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، عبدالله قاسمی پیربلوطی صبح امروز در حاشیه برگزاری بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت که به میزبانی داشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برگزار شد به نحوه چگونگی انتخاب داوران پرداخت و ادامه داد: «برخی از داوران انتخاب شده در این دوره از مسابقات از مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی هستند و برخی از حافظان و قاریان بین‌المللی هستند.»

این مسئول گفت: «این مسابقات سال گذشته به صورت درون‌واحدی برگزار و بخشی از این مسابقات به دلیل محدودیت فضا در واحد علوم تحقیقات در ساختمان ابن سینا و ساختمان دکتر حبیبی و مسجد واحد علوم تحقیقات انجام شد.»

وی اضافه کرد: «این مسابقات به دو صورت مجزا در دو بخش خواهران و برادران در زمینه‌های حفظ قرآن، قرائت، ترتیل و دیگر رشته‌ها  برگزار می‌شود و ۳۳ دبیر در این مجموعه در حال همکاری هستند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس عنوان کرد: «در بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت ۴۵۰ نفر در مجموع استادان، دانشجویان و کارکنان به رقابت می‌پردازند.»

قاسمی پیربلوطی بیان کرد: «در مسابقات استادان که روز دوم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس برگزار شد در بخش خواهران ۵۰ شرکت‌کننده و در بخش برادران ۷۰ شرکت‌کننده حضور داشتند؛ بنابراین ۵۰ نفر از کسانی که رتبه نخست را کسب می‌کنند به آنها تندیس و لوح تقدیر و جوایز نقدی داده خواهد شد.»

وی توضیح داد: «مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات در روز سوم با حضور رئیس و معاون فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.»

انتهای پیام/۴۰۷۸/