۱۳۹۸/۰۸/۰۴
معاونت دانشجویی و فرهنگی
برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری دهه آخر صفر و راه‌اندازی دسته عزاداری در دانشگاه شهرقدس
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد و با همکاری کانون دانشجویی هیئت انصار المهدی (عج) واحد، مراسم سوگواري و عزاداري، فرزانه‌ترين پيشوايان تاريخ بشري پيامبر ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص)، سبط اكبر امام حسن مجتبي (ع) و هشتمين پيشواي شيعيان امام علي ابن موسي الرضا (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد و با همکاری کانون دانشجویی هیئت انصار المهدی (عج) واحد، مراسم سوگواري و عزاداري، فرزانه‌ترين پيشوايان تاريخ بشري پيامبر ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص)، سبط اكبر امام حسن مجتبي (ع) و هشتمين پيشواي شيعيان امام علي ابن موسي الرضا (ع)  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد. این مراسم که با حضور سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ، معاونین، به همراه اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد برگزار شد، از مقابل مسجد پیامبر اعظم(ص) واحد به صورت دسته سینه زنی آغاز و با  پیمودن مسافتی به سمت گلزار شهدای گمنام واحد حرکت نموده و در خاتمه با حضور بر سرمزار دو شهیدگمنام  واحد، ضمن غباروبی و عطر افشانی قبور این دو شهید والا مقام، با قرائت فاتحه به ساحت مقدس شهداء ادای احترام نمودند و یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.