۱۳۹۸/۰۸/۱۶
قاسمی پیربلوطی تشریح کرد؛
تسهیلات رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس برای كاركنان
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۹
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران، رفع مشکلات معیشتی و ارائه خدمات ویژه و تسهیلات رفاهی به کارکنان را از اولویت‌های شورای مدیریت این واحدهای دانشگاهی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، عبدالله قاسمی پیربلوطی صبح امروز در دیدار کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، برنامه‌ها و سیاست‌های جدید شورای مدیریت این واحد دانشگاهی را تبیین و اظهار کرد: «رفع مشکلات معیشتی و ارائه خدمات ویژه به کارکنان از اولویت‌های شورای مدیریت  واحدهای دانشگاهی غرب استان تهران شامل شهرقدس، ملارد و صفادشت است.»

وی اضافه کرد: «شورای مدیریت دانشگاه آزاد واحد شهرقدس سعی دارد با در نظر گرفتن تمهیدات و سیاست‌های جدید مانند بهره‌گیری از فواید شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته، شرایط پرداخت وام‌های بانکی به کارکنان را تسهیل کند و سطح کیفی ارائه خدمات به آنان را افزایش دهد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران (شهرقدس، ملارد و صفادشت) تصریح کرد: «جلسات متعددی با نمایندگان برخی از شرکت‌های بیمه داشتیم و تصمیم گرفتیم با عقد قرارداد با این شرکت‌ها، کارکنان را زیرپوشش بیمه‌های تکمیلی، بدنه خودرو و شخص ثالث با تخفیفات ویژه قرار دهیم.»

انتهای پیام/۴۰۷۸/۱۲۱/