۱۳۹۸/۰۷/۱۶
رئوس دستور العمل اجرایی عزیمت زائرین حسینی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی در پیاده روی اربعین سال 98

1. مراجعه به سامانه samah.haj.ir  مربوط به سازمان حج و زیارت

2. تمامی زائرین محترم(اساتید، کارکنان و دانشجویان) که می خواهند در پیاده ری اربعین شرکت کنند و از تسهیلات (وام قرض الحسنه-مرخصی تشویقی) برخوردار شوند می‌بایست در سامانه ساجد، صفحه اربعین حسینی ثبت نام نمایند.

نکته: به منظور تسهیل در عزیمت دانشگاهیان به سفراربعین، مبلغ 10 میلیون ریال وام قرض الحسنه جهت دانشجویان و مبلغ 30 میلیون ریال وام قرض الحسنه جهت اساتید و کارکنان با مراجعه به بانک مهر ایران با اقسط20 ماهه لحاظ گردیده است. مدارک مورد نیاز جهت اارئه به بانک: افتتاح حساب، کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه و ارائه رسید ثبت نهایی در سامانه ساجد

1. با دستور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی روزهای 23،24 و 28 مهر ماه برای تمامی اساتید و کارکنان شرکت کننده در پیاده روی اربعین مرخصی تشویقی لحاظ می گردد.

2. دانشجویان می بایست پس از بازگشت ازمراسم پیاده روی اربعین نسبت به ارایه گذرنامه ممهور به مهر ورود و خروج(در ایام ار بعین) سال 98 به کشور حداکثر تا تاریخ 98/8/11 به اداره آموزش دانشکده مراجه نمایند.