دوشنبه, 26 آذر 1397
ایجاد شركتهای دانش بنیان حوزه نانو از اهداف مهم واحد شهرقدس
 ۱۳۹۴/۰۴/۱۵

ایجاد شرکتهای دانش بنیان حوزه نانو از اهداف مهم واحد شهرقدس

واحد شهرقدس: با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، سمینار فناوری نانو و کاربردهای آن در صنعت .در سالن آمفی تئاتر فنی مهندسی  این واحد دانشگاهی برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس؛ این سمینار با هدف آماده سازی جمعی از دانشجویان واحدشهرقدس برای شرکت در پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو که سالانه توسط ستاد ویژه توسعه فناوری نانو کشور به منظور افزایش دانش عمومی درحوزه فناوری نانو برگزار شد.در این سمینار معرفی نانو فناوری روشهای تولید، روشهای آنالیز و اصول مالکیت فکری مورد بررسی واقع گردید.دکتر زهرا خلج عضو هیات علمی واحد شهرقدس و دبیر علمی همایش نانو در سمینار مذکور به معرفی برخی شرکتهای دانش بنیان و فعال حوزه نانو، اصول تجاری سازی و معرفی کاربردهای علم نانو در حوزه علوم پایه، فنی مهندسی و علوم پزشکی پرداخت و برگزاری این سمینار را زمینه ی موفقیت جمعی دانشجویان در پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو که سالانه توسط ستاد ویژه نانو کشور برگزار می شود دانست ،به همین منظور دکتر رجبی رئیس دانشکده علوم پایه ، دکتر زهرا خلج و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده مذکور با حمایت دکتر حسین حسن پور درویشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهر قدس اقداماتی را در جهت ارائه طرح و ایجاد شرکت دانش بنیان با محوریت نانو فناوری واحد شهرقدس نموده اند.دکتر حسن پور درویشی در حاشیه ای مراسم فوق اظهارداشت: برپایی این سمینارها ضمن آماده سازی دانشجویان جهت رقابت در مسابقات ملی و منطقه ای نانو علاوه بر افزایش دانش علمی و عمومی دانشجویان موجبات توسعه این علوم در کشور می شود.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس عنوان کرد: امروزه علوم نانو می تواند به عنوان یک فناوری تاثیرگذار در پیشبرد سایر علوم اثرات مهمی را داشته باشد.ایشان اذعان داشتند:باتوجه به وجود دانشجویان مستعد این حوزه می توان زیرساختهای ایجاد یک شرکت تحقیقاتی و پژوهشی دانش بنیان را با محوریت توسعه و تولید علوم نانودر واحد  فراهم نمود که می تواند ویژگیهای کامل یک شرکت دانش بنیان را دارا باشد.این مقام مسئول تصریح کرد با تشکیل اتاق فکر دانشکده علوم پایه و هم اندیشی اعضای هیئت علمی در نیمسال اول سال  94  شرکت تحقیقاتی و پژوهشی دانش بنیان در حوزه نانو  را بزودی تشکیل خواهیم داد.